VERSTAPPEN WINT! Nu verhoogde odd van 50(!) als Max GP Hongarije wint!

VERSTAPPEN WINT! Nu verhoogde odd van 50(!) als Max GP Hongarije wint!

26 Jul 2018 12:12

De Grand Prix van Hongarije staat dit weekend op het programma en het lijkt erop dat Verstappen één van de grote favorieten is! Bij bookmaker Mr Green krijg je echter een VERHOOGDE ODD als je een account bij ze aanmaakt. Je pakt dan 50(!) keer je inzet!

NU WEL! Verstappen wint tweede GP van het seizoen: 50(!) keer je inzet! KLIK HIER!

Max Verstappen eindigde afgelopen weekeinde op de vierde plek, nadat de bandenkeuze net neit goed uitpakte voor hem en zijn team Red Bull. Komende zondag mag hij een nieuwe poging wagen om zijn tweede GP-zege van het seizoen binnen te slepen; in Oostenrijk was hij deze jaargang al de snelste!

Bij bookmaker Mr Green kan je nu gebruik maken van de UNIEKE WELKOMSTACTIE! Nieuwe spelers krijgen namelijk 50(!) keer hun inzet als Verstappen wint, in plaats van de normale odd (tussen de 3,00 en 3,50). Je kan met deze actie maximaal €1 inzetten, dus je loopt geen risico om een groot bedrag te verspelen! En die €50 winst is natuurlijk mooi meegenomen als Verstappen de zege pakt!

Want als we naar de normale odds kijken, dan is Verstappen favoriet bij de bookies. De Nederlander en zijn teamgenoot Daniel Ricciardo hebben namelijk beiden een odd van tussen de 3,00 en 3,50 om de race zondag te winnen. Coureurs als Lewis Hamilton (4,75) en Sebastian Vettel (6,00) hebben minder kans volgens de bookmakers! Dat heeft vooral te maken met het circuit in Hongarije, waarop de Red Bulls het waarschijnlijk goed gaan doen zoals in Oostenrijk!

Hoe speel je mee?
1. 
Maak via één van de links een account aan
2. Stort een bedrag en zet in op de normale odd 'Max Verstappen wint GP Germany'
3. €1 van je inzet gaat automatisch voor de promotie-odd van 51,00
4. Na de race krijg je de winst op je account! 

NU WEL! Verstappen wint tweede GP van het seizoen: 50(!) keer je inzet! KLIK HIER!